Betald marknadsföring

I samarbete med BGA Fotobutik

Som ni tidigare kanske sett så är jag ute efter en ny tavla som ska ersätta en gammal. Om ni läst ett tidigare inlägg så har ni förstått att jag vill ha en tavla som har ganska neutrala färger, helst svart, grått eller vit. Jag hittade BGA Fotobutik och såg att de har väldigt snygga tavlor som är stilrena och inte allt för utstickande för min smak.

Ni kanske undrar varför jag inte bara kan ta bort min nuvarande tavla och bara låta det vara tomt. Enligt mig så gör en tavla så otroligt mycket i ett rum, det blir fylligare, mer hemtrevligt. Så om jag skulle ta bort tavlan som redan hänger där och inte ersätta den med någon annan så skulle det bli ett väldigt stort tomrum och mitt rum skulle inte se lika fylligt ut, väggen skulle bli ganska kal vilket jag inte skulle vara nöjd med.

Jag skulle tycka att det var jättesnyggt med två inramade posters istället för en canvastavla, känns mer stilrent och modernt vilket är känslan jag vill få på mitt rum. Exempelvis att man har en poster med ett snyggt citat på och en annan med en fin naturbild eller en snygg bild med något djur på, exempelvis elefant eller tiger.

När jag känner att jag har de pengarna så tänker jag snarast klicka hem två snygga posters med tillhörande tavelramar och självklart kommer ni få se vad jag beställt när tiden är inne. Jag rekommenderar er verkligen att gå in och titta om ni är ute efter någon ny väggdekor eller bara vill ha inspiration till framtiden.

Ni kan klicka er in via denna länk & sen är det bara att börja shoppa haha. Nej men alltså förövrigt så har BGA Fotobutik fri leverans vid köp över 499kr och om man beställer innan 14.00 så skickas din beställning samma dag vilket jag tycker är ett stort plus.

Här nedan kommer några snygga posters jag hittat på deras hemsida, även länkar så ni snabbt kan klicka er in för att kika närmare på pris och storlekar.

Xo, Amanda 


Follow me on: Blogkeen | Nouw | Instagram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments